Appareils et accessoires
Japanese Cheesecake (Anna)
Prép. 15min
Total 6h 15min
12 slices
Ingrédients
-
unsalted butter to grease½ oz
-
large eggs room temperature8
-
boiling water for bain-marie
-
cream cheese room temperature, in pieces12 oz
-
unsalted butter room temperature, in pieces4 oz
-
whole milk4 oz
-
salt¼ tsp
-
lemon juice2 ¼ tsp
-
cake flour4 oz
-
corn starch1 oz
-
sugar8 oz
-
cream of tartar½ tsp
-
fresh berries, mixed to garnish
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 slice
Sodium
205 mg
Protides
7 g
Calories
1439 kJ /
344 kcal
Lipides
22 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
12 g
Glucides
30 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Stoneware Baking Essentials
19 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Cheese Blintz Soufflé
1h 10min
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min
Cake in a Jar
35min
Lemonade (TM5 Metric)
10min
Concord Grape Pearls with Champagne (Bill Yosses)
40min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27h
Biscuits aux fruits confits (Candied Fruit Cookies)
1h 20min
Strawberry Cheesecake Cupcakes
1h 20min
Flan Pudding
3h
New York Cheesecake
9h 30min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50min
Fruit Tart
2h 40min