Appareils et accessoires
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
Prép. 15min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
-
garlic cloves to taste2 - 4
-
fresh ginger root peeled1 in.
-
unsalted butter in pieces3 oz
-
black bean chili sauce1 oz
-
fresh lobster tails halved (approx. 2 lb.)5 - 6
-
fish broth15 oz
-
green onions cleaned and sliced (3 in.)24
-
corn starch1 oz
-
scallions to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
874.1 mg
Protides
26.3 g
Calories
1190.9 kJ /
284.6 kcal
Lipides
15.6 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
7.9 g
Glucides
10.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Chinese Long Beans with Pork
25 Min
Longevity Noodles
40 Min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40 Min
Spicy Asian Snow Peas
25 Min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 Min
Braised Trotters
1 Std. 10 Min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1 Std. 30 Min
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 Min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 Std.
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min