Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 32 oz shellfish, e.g. littleneck clams, black mussels
- 16 oz fresh raw small shrimp, peeled and deveined (thawed if frozen)
- 2 oz squid tubes (calamari), cut into ¼ in. rings
- 3 oz yellow onions, quartered (approx. ½ medium onion)
- 2 oz shallots, quartered (approx. 1 large shallot)
- 2 oz fennel, cut into pieces (approx. 1 medium bulb)
- 1 oz carrots, cut into pieces (approx. ½ medium carrot)
- 1 oz celery, cut into pieces (approx. 1 stalk)
- 4 - 6 garlic cloves
- 1 oz unsalted butter
- 2 tsp olive oil
- 1 tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp dried oregano
- ¼ tsp dried red chili flakes
- 28 oz canned diced tomatoes (approx. 1 can)
-
8
oz clam juice
ou 8 oz seafood stock - 2 oz dry white wine
- 1 oz tomato paste
- 1 dried bay leaf
- 10 oz firm white fish, e.g. cod, halibut, cut into pieces (approx. 1 in.)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1481 kJ / 354 kcal
- Protides
- 32 g
- Glucides
- 18 g
- Lipides
- 9 g
- Fibre
- 3 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Tiramisu
5 godz. 20 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Coconut Sautéed Shrimp
35 Min
Asparagus Cream Soup
25min
Crab Stuffed Lobster Tails
50 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 Std. 25 Min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 Min
Seafood Quesadillas
2h
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Clams in White Wine with Cilantro
25min