Appareils et accessoires
Radish cakes
Prép. 30min
Total 1h 5min
6 portions
Ingrédients
-
water120 g
-
plain flour200 g
-
salt¾ tsp
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices (separate white and green parts)1
-
dried shrimp (see Tip)10 g
-
pork fillet cut into thin strips (5 mm)180 g
-
daikon peeled and cut into cubes (5 mm)200 g
-
white sugar1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
soy sauce to serve
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
12.1 g
Calories
1006 kJ /
239 kcal
Lipides
9.2 g
Fibre
1.9 g
Glucides
26.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Made in Taiwan
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1h 15min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Mantou Buns with Soya Milk (TM6 Metric)
1h 35min
Pulut panggang (grilled rice packets)
3h 30min
Mantou buns
1h 30min
Pineapple buns
9h 50min
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Wonton soup
1h
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min