Appareils et accessoires
Rabbit stew (Gibelotte)
Prép. 25min
Total 1h 35min
4 portions
Ingrédients
-
shallots cut in halves80 g
-
garlic cloves2
-
rapeseed oil2 tbsp
-
spring onions cut in pieces100 g
-
farmhouse bread cut in cubes (2 cm)2 slices
-
bacon cubes100 g
-
wheat flour10 g
-
rabbit, whole, skinless, head removed cut in pieces1
-
dry white wine100 g
-
fresh white button mushrooms cut in quarters400 g
-
bouquet garni1
-
water420 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l)1
-
salt½ tsp
-
ground pepper2 pinches
-
new potatoes600 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
48 g
Calories
2387 kJ /
571 kcal
Lipides
26 g
Glucides
36 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
French Tradition on your Table
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1h
Salted Herbs
15min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1h
Sous-vide Octopus Salad
8h
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5min
Marinated Peppers
55min
Baked cheesecake
3h 10min
Pork tenderloin with mustard sauce
30min
Rabbit stew
1h
Smooth cauliflower soup
50min
Goulash soup
2h 35min