Versions compatibles
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 g Parmesan cheese
- 30 g celery stalks, cut into pieces
- 50 g onion, cut into pieces
- 30 g carrot, peeled and cut into pieces (2 cm)
-
2
leaves fresh sage, washed and dried
ou 1 tsp dried sage leaves - 30 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
- 250 g pumpkin flesh, cut into pieces (1 cm)
- 250 g cauliflower, in florets
- 250 g romanesco cauliflower, in florets
- 1000 g water
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade
ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 100 g dried soup pasta, e.g. risoni pasta
- 1 pinch fine salt (optionnel)
- 1 tbsp fresh parsley, chopped
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 639 kJ / 153 kcal
- Protides
- 5.6 g
- Glucides
- 17.7 g
- Lipides
- 6.6 g
- Fibre
- 4.5 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Carrot, Apple and Chia Muffin Bites
1h 15min
Beetroot soup (gut health)
40 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Honey loquat paste
1h
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Smooth cauliflower soup
50 min
Green beans with tomato and parsley
55min
Broccoli almond soup
30 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Danish Split Pea Soup
1h