![Roasted Cauliflower and Kale Soup Roasted Cauliflower and Kale Soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/39ddabd5-22e1-4165-933f-69f6bb7b0d74/Derivates/40b3ce89-c002-4b86-ac04-2dca9795f7a5.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 oz cauliflower florets (approx. 1 med. head)
- 8 oz fennel bulb, cut into pieces (approx. 1 med. bulb)
- 4 oz yellow onions, cut into pieces (approx. ½ med. onion)
- 2 oz carrots, cut into pieces (approx. 1 med. carrot)
- 2 oz celery, cut into pieces (approx. 1 med. stalk)
- 2 garlic cloves
- 4 tbsp olive oil, divided
- 1 - 2 tsp ground cumin, to taste
- 10 sprigs fresh lemon thyme, leaves and tender stems
- 32 oz vegetable broth
- 3 oz kale, stems removed (approx. ½ bunch)
- 1 oz lemon juice, to taste
- 1 tsp salt, to taste
- ½ tsp fresh ground black pepper
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 626.9 kJ / 149.8 kcal
- Protides
- 3.9 g
- Glucides
- 15.1 g
- Lipides
- 9.7 g
- Graisses saturées
- 1.5 g
- Fibre
- 5.6 g
- Sodium
- 481.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Carrot Ginger Soup
20 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1 godz.
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 мин.
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 мин.
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 мин.
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min