Appareils et accessoires
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
Prép. 30min
Total 1h 10min
6 portions
Ingrédients
Batter
-
buckwheat flour200 g
-
milk300 g
-
medium egg1
-
water250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
salted butter40 g
Filling
-
unsalted butter20 g
-
dessert apple peeled, cored, cut in 8 pieces3
-
scallops12
-
15 g Calvadosbrandy15 g
-
double cream150 g
-
smoked pork sausage cut in pieces plus 6 thin slices (andouille or kabanos)85 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
21.3 g
Calories
1943 kJ /
463 kcal
Lipides
24.5 g
Glucides
38.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dining in with Friends
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Socca with Tuna, Olives and Capers
1 godz. 5 min
Millet flour bread
2 godz. 35 min
Poppy seed and rosemary crispbread
1 godz. 15 min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 min
Buckwheat Crêpes
30 min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 min
Pissaladière
1 godz. 30 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 godz. 15 min
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1 godz. 35 min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Fennel Risotto
35 min