Appareils et accessoires
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Prép. 30min
Total 11h
8 portie
Ingrédients
Kokosijs
-
suiker150 g
-
kokos, geraspt, ongezoet2 el
-
kokosmelk, uit blik (2 x 400 g blikken)800 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 tl
-
rum (optionnel) aanpassen aan smaak1 - 2 el
-
gemberpasta (optionnel)½ tl
Gemberkoekjes
-
suiker20 g
-
80 g zuivelvrij broodbeleg, in blokjes gesnedenroomkaas in blokjes gesneden80 g
-
donkerbruine suiker110 g
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
-
bloem110 g
-
bakpoeder¾ tl
-
zout⅛ tl
-
gedroogde gemalen gember¾ tl
-
kaneel, gemalen¾ tl
-
nootmuskaat, gemalen⅛ tl
Ananassaus
-
200 g ananas schijf, uit blik, in stukken gesneden (2-3 cm)ananas, vers in stukken gesneden (2-3 cm)200 g
-
ananassap100 g
-
donkerbruine suiker80 g
Montage
-
ananas, vers in stukken gesneden, om te serveren100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
233.4 mg
Protides
3 g
Calories
2101.6 kJ /
502.3 kcal
Lipides
17.7 g
Fibre
4.7 g
Graisses saturées
11.9 g
Glucides
84.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Bevroren Passie
6 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Pas d’évaluation
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Pas d’évaluation
Vegan Burgers
Pas d’évaluation
Pizza-Burrata
1h 40min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2h
Romige Feta Dip
Pas d’évaluation
Concord druivenparels met champagne
Pas d’évaluation
Champagne crème cake
Pas d’évaluation
Flammekuchen
Pas d’évaluation
Vegan baklava
Pas d’évaluation
Chorizo Quiche
2h 30min