Appareils et accessoires
Profiteroles
Prép. 20min
Total 2h
18 stuks
Ingrédients
Soezendeeg
-
water150 g
-
ongezouten boter in stukken gesneden80 g
-
zout1 snuifje
-
suiker (10 g)2 tl
-
meel120 g
-
eieren (elk 53-63 g)3
Chocoladesaus en samenvoeging
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken gesneden250 g
-
ongezouten boter in stukken gesneden40 g
-
melk200 g
-
vanille-ijs zelfgemaakt of kant-en-klaar
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
5 g
Calories
1075 kJ /
257 kcal
Lipides
19 g
Fibre
1.8 g
Glucides
17 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Paashaas macarons
Pas d’évaluation
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Kaas uilen
Pas d’évaluation
Soezendeeg
2h
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Pas d’évaluation
Chocolade pudding zonder bloem
35min
Baba met rum
Pas d’évaluation
Citrus lekkernij
50min
Pudding met aardbei en peer
Pas d’évaluation
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Zwarte woud kerstbuche
1h 30min