Appareils et accessoires
Frambozen-pistache cake
Prép. 20min
Total 4h 35min
6 porties
Ingrédients
De pistache ganache (de dag ervoor)
-
slagroom300 g
-
witte chocolade in stukken150 g
-
pistachepasta30 g
Het taartdeeg (op de dag zelf)
-
boter in stukken50 g
-
suiker120 g
-
eieren (150 g hele eieren)3
-
acaciahoning50 g
-
fleur de sel1 snuifje
-
slagroom80 g
-
bakpoeder6 g
-
bloem150 g
-
pistachepasta50 g
-
frambozen (zie tip), en een beetje meer voor de afwerking120 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
287.8 mg
Protides
11.3 g
Calories
3030.3 kJ /
725.2 kcal
Lipides
42.2 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
24.7 g
Glucides
73.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ouders verwennen
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Pas d’évaluation
Vegan red velvet cupcakes
4h
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Pas d’évaluation
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min
Mout milkshake
10min
Glazuur
5min
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2h 10min
Chocolade toffee cake
2h
Candy Cane-koekjes
1h 45min
Appelmuffins
40min
Worteltaart
2h
Pindakaas Bosbessen Rolls
Pas d’évaluation