Appareils et accessoires
Chocoladetaart met Pistache
Prép. 35min
Total 4h 45min
8 porties
Ingrédients
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten50 g
-
pecannoten300 g
-
cacaopoeder50 g
-
ahornsiroop50 g
-
pistachepasta200 g
-
pure chocolade, 70% cacao kleine stukjes160 g
-
melk80 g
-
eierdooiers5
-
suiker50 g
-
eiwitten5
-
zout½ theelepel
Niveau
facile
Infos nut. par 8 porties
Sodium
1696.1 mg
Protides
99 g
Calories
20690.6 kJ /
4945.2 kcal
Lipides
387.7 g
Fibre
66.6 g
Graisses saturées
82.8 g
Glucides
325.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pistachio Special Edition
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Pas d’évaluation
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Pas d’évaluation
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Pas d’évaluation
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1h 30min
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Pas d’évaluation
Vegan baklava
Pas d’évaluation
Cashew- en kokosmelk
10min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Pas d’évaluation
Gember schillen
Pas d’évaluation
Bijentaart met glazuur
1h 25min
Rijstschotel met appelen
Pas d’évaluation