Appareils et accessoires
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Prép. 10min
Total 12h 20min
8 portie
Ingrédients
-
3 - 6 kardemompeulenkardemom, gemalen2 - 3 tl
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten plus extra om te garneren3 ½ beetje
-
cashewnoot, rauw200 g
-
suiker100 g
-
amandelmelk1000 g
-
1 tl pistache-aromavanille-extract, natuurlijk1 tl
-
110 g agavesiroop, naar smaakglucose naar smaak110 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
282 mg
Protides
12 g
Calories
1785 kJ /
425 kcal
Lipides
21 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
50 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Bevroren Passie
6 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Pas d’évaluation
Pistache Shake met Witte Chocolade
Pas d’évaluation
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Pas d’évaluation
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Pas d’évaluation
Spookachtige pizza
Pas d’évaluation
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Pas d’évaluation
Roggebrood
Pas d’évaluation
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25h
Appel Pinda Rolls
Pas d’évaluation
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Pas d’évaluation
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Pas d’évaluation