Appareils et accessoires
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
Prép. 40min
Total 1h 20min
4 porties
Ingrédients
-
avocado rijp (geschild en ontpit)200 g
-
ui30 g
-
knoflookteentje2
-
tabasco¼ tl
-
zout¼ tl
-
mayonaise2 tl
-
wortelen in stukken (3 cm)150 g
-
aardappelen geschild, in stukjes gesneden (4 cm)600 g
-
water2200 g
-
eieren3
-
augurken60 g
-
verse basilicumbladeren35 g
-
verse bladspinazie25 g
-
ijsblokjes (om blaadjes koud te maken)
-
olijfolie120 g
-
garnalen, rauwe, middelgrote, gepeld ontdaan van ingewanden, drooggedept met keukenpapier250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 4 porties
Sodium
2581.5 mg
Protides
76.2 g
Calories
10202.8 kJ /
2438.5 kcal
Lipides
176.4 g
Fibre
32.6 g
Graisses saturées
28.1 g
Glucides
146.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Celebration of Colours
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Pas d’évaluation
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Pas d’évaluation
Bernse Aardappelrösti met Spek
Pas d’évaluation
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Pas d’évaluation
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Amandelcake
50min
Balletjes met dadels en noten
Pas d’évaluation
Pikante Kip met Kokosrijst
Pas d’évaluation
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Pas d’évaluation
Aardappel pannenkoeken
45min