Appareils et accessoires
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
Prép. 20min
Total 12h 20min
6 porties
Ingrédients
-
sojasaus150 g
-
hete chili-olie10 g
-
honing20 g
-
eierdooiers8
-
boter in stukken gesneden125 g
-
water25 g
-
citroensap½ afgestreken el
-
zout1 - 2 snuifjes
-
peper, vers gemalen1 snuifje
-
maïsbrood geroosterd (of een ander soort geroosterd brood)6 sneetjes
-
verse peterselie blaadjes, (om te garneren)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1750.5 mg
Protides
8.5 g
Calories
1525 kJ /
364 kcal
Lipides
25.4 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
13.3 g
Glucides
26.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Celebration of Colours
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Pas d’évaluation
Pistache Shake met Witte Chocolade
Pas d’évaluation
Volcano Steak Burgers
Pas d’évaluation
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Pas d’évaluation
Spaghetti Bolognese
40min
Cashew schenkroom
Pas d’évaluation
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Pas d’évaluation
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Pas d’évaluation
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Pas d’évaluation
Tiramisu Smoothie
5min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Pas d’évaluation
Kaneelrolletjes met glazuur
2h 30min