Appareils et accessoires
Folded Herb Bread
Prép. 20min
Total 1h 10min
20 portions
Ingrédients
Dough
-
water300 g
-
45 g fresh yeast, crumbleddried yeast3 tsp
-
sugar½ tsp
-
all purpose white flour595 g
-
salt2 tsp
-
vegetable oil45 g
-
all purpose white flour to dust
Herb Butter
-
butter, unsalted room temperature, plus extra, to grease115 g
-
garlic clove1
-
onion halved1
-
parsley leaf, fresh3 sprigs
-
basil, fresh leaves only3 sprigs
-
salt1 tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
3.5 g
Calories
740.6 kJ /
177 kcal
Lipides
7.3 g
Fibre
1.2 g
Glucides
24.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
There is Always Room at Our TABLE
22 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Guacamole
5min
Pistachio Lava Cakes
Pas d’évaluation
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25h
Anniversary Cake
2h
Fresh Orange Juice
5min
Blood Orange and Campari Steamed Pudding
1h 45min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
Pas d’évaluation
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20min
Potato Gratin
1h 10min
Sweet Cucumber Pickles
48h 20min
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
10min
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5h 15min