Rassolnik (pickled cucumber soup)
TM6 TM5 TM31

Rassolnik (pickled cucumber soup)

4.8 (38 évaluations )

Ingrédients

  • 200 g pickled cucumber, cut into slices
  • 100 g carrot, cut into slices
  • 100 g onion, cut into quarters
  • 30 g vegetable oil
  • 70 g tomato paste
  • 300 g chicken hearts (see Variation)
  • 30 g pearl barley, rinsed
  • 1000 g liquid chicken stock
  • ½ tsp sea salt
  • 300 g potatoes, cut into cubes (1 cm)
  • 10 black peppercorns
  • 1 dried bay leaf
  • fresh dill, chopped to serve
  • fresh flat-leaf parsley, chopped to serve
  • 60 g sour cream, to serve (optional)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1137 kJ / 272 kcal
Protides
16.8 g
Glucides
18 g
Lipides
11.8 g
Graisses saturées
3.8 g
Fibre
3.4 g
Sodium
1241.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives