Appareils et accessoires
Zalm met rijst en champignons
Préparer. 15min
Total 30min
4 portie
Ingrédients
-
teentje knoflook in dunne plakjes gesneden1
-
paprika elke kleur, in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
champignon, vers gevierendeeld100 g
-
gehakte tomaten, uit blik100 g
-
visbouillon blokje (0,5 l)1
-
paprikapoeder (optionnel)1 tl
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
water400 g
-
witte kortkorrelige rijst200 g
-
zalmfilet, vers, ontveld in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
Infos nut. par 1 portie
Calories
470 kcal /
1963.2 kJ
Protides
21.5 g
Lipides
15.2 g
Glucides
68.3 g
Fibre
11.1 g
Graisses saturées
3.4 g
Sodium
637.7 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Wij vieren onze eigenheid
26 Recettes
Benelux
Benelux