Appareils et accessoires
Rundsburgers met kaasvulling
Prép. 30min
Total 40min
8 stuks
Ingrédients
-
broodje, droog1
-
water voor het weken
-
peterselie enkel de blaadjes15 g
-
uien doormidden gesneden130 g
-
plantaardige olie20 g
-
ei1
-
rundergehakt600 g
-
mosterd20 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
Cheddar kaas of andere halfzachte kaas, in 8 stukken (3 x 3 cm, 5 mm dik)150 g
-
plantaardige olie
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
22 g
Calories
1395 kJ /
333 kcal
Lipides
25 g
Fibre
0.7 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Burgertijd!
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Pas d’évaluation
Glutenvrije quiche Lorraine
Pas d’évaluation
Zuivelvrije tzatziki
Pas d’évaluation
Glutenvrije kerstfruitcake
Pas d’évaluation
Indische kippenburger
4h
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Pas d’évaluation
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2h
Enchiladas met rundvlees
30min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1h 10min
Pindakaas Havermoutbal
Pas d’évaluation
Kipfilets pizzaiola
55min
Gehaktbrood
1h 20min