Appareils et accessoires
Glutenvrij Brood
Prép. 5min
Total 3h 20min
635 gram
Ingrédients
Rijstmeel
-
600 g basmati rijstlangkorrelige rijst600 g
Sojabloem
-
sojabonen600 g
Brood
-
water plus extra om te bestrooien400 gram
-
verse gist glutenvrij10 g
-
psylliumvezels15 g
-
maïsbloem50 g
-
zout1 tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 100 gram
Sodium
380.3 mg
Protides
17.8 g
Calories
2056.3 kJ /
491.5 kcal
Lipides
5.6 g
Fibre
8.6 g
Graisses saturées
0.9 g
Glucides
92.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij vieren onze eigenheid
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Speltbrood
Pas d’évaluation
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Pas d’évaluation
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Pas d’évaluation
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Pas d’évaluation
Bernse Aardappelrösti met Spek
Pas d’évaluation
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Pas d’évaluation
Schiacciata met gerookte zalm
Pas d’évaluation
Maanzaadslakken
Pas d’évaluation
Volkorenbrood
Pas d’évaluation
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Pas d’évaluation
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min