Appareils et accessoires
Bietencarpaccio met Burrata
Prép. 15min
Total 1h 25min
8 portie
Ingrédients
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
basilicum, gedroogd5 tl
-
zout naar smaak½ tl
-
zwarte peper, gemalen naar smaak¼ tl
Bieten
-
rauwe babybiet bijgesneden800 g
-
water1100 g
-
rucola120 g
-
burrata in stukken gescheurd250 g
-
granaatappelpitten (optionnel)2 el
-
pecannoten (optionnel) gehakt2 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
436.8 mg
Protides
9.1 g
Calories
1271.4 kJ /
303.9 kcal
Lipides
24.7 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
6.9 g
Glucides
12.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Rendang met Gele Kleefrijst
2h 45min
Salade van Rode Biet en Aardbei
Pas d’évaluation
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2h
Stevige linzenchili
50min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Pas d’évaluation
Tunesische Chorba
45min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Temaki Sushi
Pas d’évaluation
Vegetarische chili
35min
Soba noodle mee goreng
40min
Pasta met crème van pistache
30min