Appareils et accessoires
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
Prép. 15min
Total 1h 45min
6 portie
Ingrédients
-
olijfolie plus extra om in te vetten en te besprenkelen30 gram
-
zout2 tl
-
Provençaalse kruiden, gedroogd3 el
-
citroensap20 g
-
kip schoongemaakt (ongeveer 1500-2000 g)1
-
water400 g
-
cider100 g
-
wortelen schuin gesneden200 g
-
zoete aardappelen in plakjes gesneden (2 cm)350 g
-
aardappelen met schil, schoongemaakt, in plakjes gesneden (1 cm)600 g
-
pompoen vlees in stukken gesneden200 g
-
courgettes met schil, in plakjes gesneden (2 cm)300 g
-
rode uien gesneden300 g
-
rode paprika's in reepjes van 1 cm gesneden300 g
-
zwarte peper, gemalen1 - 2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1202.2 mg
Protides
47.4 g
Calories
3192 kJ /
762.9 kcal
Lipides
42.7 g
Fibre
8 g
Graisses saturées
10.9 g
Glucides
46.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Pas d’évaluation
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Pas d’évaluation
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Pas d’évaluation
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1h 30min
Tarte Tatin
2h
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1h 20min
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Pas d’évaluation
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Pas d’évaluation
Avocadosap met dadels
5min
Vegan Lasagne met Linzen
Pas d’évaluation
Muntthee
25min