Appareils et accessoires
Rijstschotel met appelen
Préparer. 30min
Total 1h 45min
10 portie
Ingrédients
-
witte korte korrel rijst, voor rijstpudding250 g
-
melk800 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus extra voor het invetten100 gram
-
zout1 snuifje
-
vanillesuiker1 tl
-
rum (optionnel) naar smaak2 - 3 el
-
rozijnen (optionnel) naar smaak2 - 3 el
-
zure appel geschild, zonder klokhuis, in stukken gesneden600 g
-
citroensap, vers geperst20 g
-
suiker plus extra om te bestrooien80 gram
-
eieren5
-
citroen-zout pasta, zelfgemaakt (zie tip)1 tl
-
kaneel, gemalen (optionnel)½ tl
-
geschaafde amandelen100 g
Infos nut. par 1 portie
Calories
372 kcal /
1556.6 kJ
Protides
9.7 g
Lipides
18.4 g
Glucides
44.4 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
8 g
Sodium
91.9 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
50min
2h 35min
Pas d’évaluation
Pas d’évaluation
Pas d’évaluation
Pas d’évaluation
Pas d’évaluation
Pas d’évaluation
Pas d’évaluation
1h 30min
50min
45min