Versions compatibles
Root vegetables with hazelnut pangrattato
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Lemon and hazelnut pangrattato
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh lemon thyme, leaves only
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 1 garlic clove
- 200 g sourdough bread (day old), torn into pieces (3-4 cm)
- 50 g toasted hazelnuts, skins removed
- 25 g extra virgin olive oil
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
Root vegetables
- 700 g water
- 300 g raw beetroot (approx. 3), scrubbed clean and cut into eighths lengthways
- 400 g Dutch carrots, scrubbed clean and cut into halves lengthways
- 250 g purple carrots, scrubbed clean and cut into quarters lengthways
- 200 g parsnips, scrubbed clean and cut into quarters lengthways
- 200 g turnip, or swede, scrubbed clean and cut into eighths lengthways
- 40 g avocado oil
- ¼ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1015 kJ / 242 kcal
- Protides
- 5.5 g
- Glucides
- 24 g
- Lipides
- 12.5 g
- Graisses saturées
- 1.5 g
- Fibre
- 7.5 g
- Sodium
- 256.6 mg
Recettes alternatives
Peanut soba noodle wonton cups
40 Min
Salmon with fennel and apple salad
1 Std. 20 Min
Savoury stuffed pumpkin
1 Std. 25 Min
Apple and cranberry farro salad
35 Min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 Min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 godz. 50 min
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3 Std. 35 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Camembert with cranberries and almonds
30 Min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 Min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 Std. 20 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min