Appareils et accessoires
Spicy tuna dip
Prép. 5min
Total 5min
10 portions
Ingrédients
-
canned tuna in oil with chilli180 g
-
red onion cut into pieces40 g
-
garlic cloves2
-
water crackers55 g
-
tomato paste90 g
-
red wine vinegar20 g
-
Aleppo pepper or dried chilli flakes¼ tsp
-
extra virgin olive oil60 g
-
sea salt¼ tsp
-
pitted Kalamata olives30 g
-
anchovy fillets (optionnel) in oil3
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
194.5 mg
Protides
5.9 g
Calories
498.7 kJ /
119.2 kcal
Lipides
8.2 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
1.2 g
Glucides
5.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Traditional minestrone
45min
Chili Oil Noodles
30min
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
1h 15min
Spiralized Sweet Potato Latkes
55min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Chicken and avocado risoni salad
40min
Five seed bread
1h 50min
Umami Paste
5min
Coconut Dhal
25min
Salsa verde
5min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1h 35min