
Appareils et accessoires
Mediterranean Turkey Roulades
Préparer. 15min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
Turkey Roulades, Rice and Vegetables
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
long grain rice180 g
-
water1200 g
-
turkey escalopes600 g
-
sundried tomato pesto160 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sweet paprika¼ tsp
-
red pepper cut in pieces (2 cm)1
-
courgettes cut in pieces (2 cm)300 g
-
chestnut mushrooms quartered200 g
Herb Sauce
-
sour cream100 g
-
plain flour50 g
-
fresh mixed herbs (e.g. parsley or basil)15 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
588 kcal /
2461 kJ
Protides
43.6 g
Lipides
21.9 g
Glucides
54.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

A Taste of the Med
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande