Mediterranean Turkey Roulades

Mediterranean Turkey Roulades

3.6 5 évaluations
Préparer. 15min
Total 45min
4 portions

Ingrédients

Turkey Roulades, Rice and Vegetables
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • long grain rice
    180 g
  • water
    1200 g
  • turkey escalopes
    600 g
  • sundried tomato pesto
    160 g
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • sweet paprika
    ¼ tsp
  • red pepper cut in pieces (2 cm)
    1
  • courgettes cut in pieces (2 cm)
    300 g
  • chestnut mushrooms quartered
    200 g
Herb Sauce
  • sour cream
    100 g
  • plain flour
    50 g
  • fresh mixed herbs (e.g. parsley or basil)
    15 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 588 kcal / 2461 kJ
Protides 43.6 g
Lipides 21.9 g
Glucides 54.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...