Versions compatibles
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 6 stalks fresh lemongrass
- 80 g fresh turmeric, peeled
- 100 g fresh galangal, peeled
- 20 makrut lime leaves
- 100 g vegetable oil
- 20 g Korean chilli paste (gochujang)
- 1 ½ tsp ground turmeric
- 500 g fresh mixed mushrooms (king oyster, enoki, lion’s mane)
- 600 g coconut water
- 1000 g coconut cream
- 40 g palm sugar
- 2 tsp fish sauce
- 2 pinches xanthan gum (see Tips)
- fresh coriander, leaves only, to serve
- fresh mint, leaves only, to serve
- red chilli oil, to serve
- 1 fresh lime, cut into wedges, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2122.9 kJ / 507.4 kcal
- Protides
- 9.7 g
- Glucides
- 35.2 g
- Lipides
- 38.9 g
- Graisses saturées
- 25.9 g
- Fibre
- 5.8 g
- Sodium
- 344.3 mg
Recettes alternatives
JJ's curry powder
30 min
Lamb biryani with vegetable curry
1hod. 30min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Spanish green lentil and chorizo soup
12h 45 min
Moroccan harira soup with chicken
55min
Spiced lentil vegetable soup
1hod. 30min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Ancho chilli bean bowl
1hod.
Gwinganna biryani (TM6)
25h 20min
Summer dahl
35min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25h 35min