Appareils et accessoires
Macaroni met ham en kaas
Prép. 25min
Total 1h 20min
8 porties
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)80 g
-
Cheddar kaas in stukken gesneden (2 cm)100 g
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
droge pasta, type macaroni280 g
-
olijfolie10 g
-
ham, gekookt in blokjes180 g
-
bloem50 g
-
volle melk650 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
cherry tomaten gehalveerd150 g
-
bevroren doperwten ontdooid150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
764.9 mg
Protides
18.4 g
Calories
1739 kJ /
415.6 kcal
Lipides
20.4 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
8.9 g
Glucides
39.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Klassiekers
27 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Pas d’évaluation
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min
Béchamelsaus
15min
Garnaalkroketten
Pas d’évaluation
Verse Tomatensoep
30min
Aardappelpuree
45min
Bolognesesaus
1h 15min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30h
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min
Aardappel- en groentenpuree
40min