Appareils et accessoires
Aardappel- en groentenpuree
Prép. 15min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
bloemige aardappelen geschild, in plakjes gesneden (1 cm)600 g
-
groenten (bijv. pompoen, wortels, knolselder, yams, erwten, bloemkool, broccoli), indien nodig in plakjes (1 cm) gesneden, naar behoefte (zie tip)400 g
-
zout1 - 1 ¼ tl
-
melk350 g
-
ongezouten boter30 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
7 g
Calories
1041 kJ /
248 kcal
Lipides
10 g
Fibre
4.9 g
Glucides
32 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Groenten met aardappelen en vlees
35min
Bechamelsaus
15min
200 g prei fruiten
20min
Veelzijdige gladde soep
45min
Bloemkool met kaas
55min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Appelmoes
20min
Groentensoep
35min
Aardappelpuree
45min
Macaroni met ham en kaas
1h 20min
Romige courgettensoep
25min
Chocolademousse
3h 20min