Appareils et accessoires
Steamed Siew Mai
Prép. 5min
Total 5h
30 pieces
Ingrédients
Siew Mai Skin
-
water50 g
-
low protein flour plus extra for dusting150 g
-
egg yolks (approx. 30g)2
-
salt1 pinch
Fillings
-
fresh shiitake mushrooms diced30 g
-
chicken drumsticks, skinless boneless, cut in cubes (3 cm)300 g
-
salt1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
fresh prawn flesh medium size, patted dry, flatten with knife, cut in small pieces300 g
-
cornflour (starch)1 tsp
-
sugar1 tsp
-
sesame oil plus extra for greasing2 tsp
-
fish roe (ebiko) to garnish1 pinch
-
water500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
1 mg
Protides
4 g
Calories
219 kJ /
53 kcal
Lipides
2 g
Fibre
87 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Party Bites
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Roti John
30min
Mapo tofu
30min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1h 25min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Mock Fin Soup
35min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Sambal Kangkung
10min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
Pas d’évaluation
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Calamansi Juice
5min