Appareils et accessoires
Maple-glazed Carrots
Prép. 5min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
carrots peeled, cut in batons (7 cm long)600 g
-
olive oil40 g
-
maple syrup60 g
-
wholegrain mustard4 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
495.2 mg
Protides
1 g
Calories
658.3 kJ /
157.4 kcal
Lipides
9.2 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
1.3 g
Glucides
18.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plant-based Around the World
15 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1hod. 15min.
Pasta alla Nerano
40min.
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min.
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken
1hod. 10min.
Portuguese Bread (Pão de água)
3hod. 30min.
Bulgur Wheat
35min.
Lemon Garlic Salmon
2hod. 20min.
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min.
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min.
Rich Tomato Sauce
30min.
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1hod. 10min.
Rosemary and Sea Salt Bread
1hod. 55min.