Appareils et accessoires
Gluten-free Bruschetta
Prép. 20min
Total 3h
8 portions
Ingrédients
Gluten-free Bread
-
buckwheat grains80 g
-
water490 g
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
brown sugar1 tsp
-
gluten-free bread flour plus extra for dusting250 g
-
olive oil15 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Tomato Topping
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
plum tomatoes ripe, quartered350 g
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing6
-
fine sea salt2 pinches
-
dried oregano2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
434.9 mg
Protides
3.5 g
Calories
906.3 kJ /
216.6 kcal
Lipides
6.2 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
0.9 g
Glucides
35.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Free From
76 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Spaghettoni cacio e pepe
25min
Spiralized Beetroot Salad with Goat Cheese and Walnuts
Pas d’évaluation
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
13h 10min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15min
Bellini
5min
Noodle Kugel
55min
Bruschetta
3h
Celeriac Remoulade (TM5)
10min
Gluten-free Cannoli with Vegan Pistachio Cream
2h
Hunters Stew (Bigos)
1h 30min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min
Super Quick Broccoli Salad
5min