Appareils et accessoires
Potato Soup with Parsley Pesto
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
Parsley Pesto
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)25 g
-
fresh parsley leaves25 g
-
pine nuts25 g
-
extra virgin olive oil75 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt½ tsp
Potato Soup
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)475 g
-
onions quartered150 g
-
unsalted butter diced25 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water500 g
-
whole milk200 g
-
ground black pepper to taste
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
946.1 mg
Protides
6.7 g
Calories
1400.4 kJ /
334.7 kcal
Lipides
22.7 g
Fibre
3.6 g
Graisses saturées
6.9 g
Glucides
27.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Irish Cooking
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Rainbow Sandwich
40 Min
Lasagne-style Courgette Bake
2 Std. 15 Min
Courgette and Potato Parmigiana
1 Std. 15 Min
Potato Pancakes
45 Min
Potato and Celeriac Gratin
1 Std. 10 Min
Sweet Potato and Corn Chowder
45 Min
Coconut Prawn Soup
45 Min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 Min
Cauliflower Cheese Soup
30 Min
Irish Potato Soup
35 Min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 Std.
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 Min