Appareils et accessoires
Carrot and Almond Casserole
Prép. 5min
Total 15min
4 portions
Ingrédients
-
blanched almonds60 g
-
garlic clove1
-
onions cut in pieces (1 cm)50 g
-
carrots washed, cut in pieces (1 cm)400 g
-
15 g unsalted butterolive oil15 g
-
liquid vegetable stock salt free, hot200 g
-
fresh parsley washed1 sprig
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
4.1 g
Calories
720 kJ /
172 kcal
Lipides
12.7 g
Glucides
10.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
BABY FOOD II
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Trio of Sweet Root Vegetable Purée
20 Min
Chicken & Veggies
15 Min
Sweet Potatoes and Lentils
40 Min
Apple and Kiwi Compôte
5 Min
Meat and Vegetables with Rice
15 Min
Baby Rice
10 Min
Fruit Purée
10 Min
Avocado, Banana and Cinnamon Purée
10 Min
Sweet Potato, Cauliflower and Cumin Purée
30 Min
Apples and Prunes - from 6 months
15 Min
Carrot Purée - from 6 months
20 Min
Buckwheat with Broccoli
40 Min