Appareils et accessoires
Mussels with Thai Green Curry Sauce
Prép. 5min
Total 25min
6 portions
Ingrédients
-
fresh cilantro leaves plus extra for garnishing15 g
-
green chillies, fresh (optionnel) cut in pieces, plus extra for garnishing60 g
-
garlic cloves2
-
shallots30 g
-
ginger, fresh peeled, cut in round slices (3 mm/⅛ in.)15 g
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds1 tsp
-
pepper, ground½ tsp
-
limes zest of 1 lime and juice of 22
-
olive oil30 g
-
soy sauce20 g
-
coconut milk350 g
-
brown sugar20 g
-
mussels, fresh, cleaned1500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
910.1 mg
Protides
32.1 g
Calories
1706.7 kJ /
407.9 kcal
Lipides
18.9 g
Fibre
1.4 g
Graisses saturées
9.8 g
Glucides
20.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Noir
11 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Singapore Chilli Crab
50 Min
Mushroom Stock Paste
1 Std. 35 Min
Cold Soba Noodles with Edamame and Dipping Sauce
40 Min
Orange Creamsicle Whip
10 Min
Sous-vide fish with lemon and herbs
1 Std. 15 Min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 Min
Lemon Grass, Ginger and Jalapeño Marinade
5 Min
Sous-Vide Salmon
1 Std.
Irish Coffee
10 Min
Mixed Mushroom Sauté
30 Min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1 Std. 35 Min
Sliced Fish Tofu Soup
2 Std. 10 Min