Appareils et accessoires
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
Prép. 10min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
English cucumbers ends trimmed to fit feeder(see Tip)450 g
-
red chilli, fresh e.g. Fresno, chipotle, deseeded, roughly cut1
-
fresh cilantro leaves only5 g
-
garlic cloves2
-
vegetable oil30 g
-
1 tbsp chilli powdergochugaru Korean chilli paste1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar½ tsp
-
light soy sauce2 tbsp
-
salt2 pinches
-
sesame seed, white to sprinkle
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
494.9 mg
Protides
3 g
Calories
484.3 kJ /
115.8 kcal
Lipides
8.5 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
10.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize Your Life
21 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25 Std.
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1 Std. 20 Min
Spicy Zucchini Noodles
10 Min
Creamy Feta Dip
5 Min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 Min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 Min
Harissa yoghurt dressing
5 Min
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25 Min
Fast and Super Easy Noodles
15 Min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 Min