Appareils et accessoires
Fluffy ricotta pancakes
Prép. 30min
Total 35min
12 portions
Ingrédients
-
ricotta (see Tips)440 g
-
caster sugar20 g
-
full cream milk180 g
-
eggs separated4
-
plain flour180 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt1 pinch
-
unsalted butter melted for greasing and extra for frying
-
icing sugar to dust
Niveau
facile
Infos nut. par 12 portions
Sodium
1390.3 mg
Protides
109.9 g
Calories
8161.4 kJ /
1950.6 kcal
Lipides
84.3 g
Fibre
4.9 g
Graisses saturées
45.2 g
Glucides
182 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Breakfast and brunch
54 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
34 Std. 20 Min
Pistachio and lemon individual tiramisu
6 Std. 30 Min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20 Min
Pastelera de choclo (corn pudding)
1 Std.
Berry and polenta porridge
20 Min
Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies (Metric)
9 Std.
Polenta
25 Min
Classic Polish 'tort'
2 Std. 25 Min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 Min
Tuna sushi rolls
1 Std. 25 Min
Dutch baby pancake with fruit and yoghurt
35 Min