Appareils et accessoires
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
Prép. 20min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
squid rings300 g
-
lemon zest (no white pith) and juice½
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil plus 1 tablespoon extra to fry15 g
-
smoked paprika2 tsp
-
leek trimmed, white part only, cut into slices350 g
-
capsicum deseeded and cut into slices350 g
-
doongara rice brown (see Tips)150 g
-
Vegetable stock paste salt-free (see Tips)2 tsp
-
saffron threads1 pinch
-
water plus 2 tablespoons to fry500 g
-
pipis500 g
-
fresh basil leaves only, to garnish2 sprigs
-
lemon cut into wedges, to serve1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
422.5 mg
Protides
25.5 g
Calories
1312.5 kJ /
315 kcal
Lipides
8 g
Fibre
5.8 g
Graisses saturées
1.5 g
Glucides
30.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Whipped Kahlua® coffee
5 Min
Thai Tomyum zoodle soup
45 Min
Barbecued pork ribs
28 Std. 10 Min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 Min
Sunday lamb roast
Keine Bewertungen
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std.
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
5 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min
Gwinganna pumpkin and seed porridge
25 Std. 20 Min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 Min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 Std. 35 Min