Appareils et accessoires
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Prép. 20min
Total 1h
6 porties
Ingrédients
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren200 g
-
glutenvrije bloem200 g
-
ijskoud water65 g
-
zout1 tl
-
eieren koud2
-
water te vullen tot 1 l markering
-
Gruyère kaas in stukken gesneden (2 cm)100 g
-
verse peterselie3 takjes
-
ham, gekookt, in blokjes200 g
-
roomkwark60 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
room, elk type (van koemelk)30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 6 porties
Sodium
8036.8 mg
Protides
103.4 g
Calories
12774.8 kJ /
3053.3 kcal
Lipides
233.7 g
Fibre
22.7 g
Graisses saturées
133.8 g
Glucides
153.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Glutenvrij bakken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Pas d’évaluation
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Pas d’évaluation
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2h 10min
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Pas d’évaluation
Butter Chicken
1h
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1h 30min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Pas d’évaluation
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Pasta met crème van pistache
30min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Pas d’évaluation
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min