
Appareils et accessoires
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Préparer. 20min
Total 1h
6 porties
Ingrédients
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren200 g
-
glutenvrije bloem200 g
-
ijskoud water65 g
-
zout1 tl
-
eieren koud2
-
water te vullen tot 1 l markering
-
Gruyère kaas in stukken gesneden (2 cm)100 g
-
verse peterselie3 takjes
-
ham, gekookt, in blokjes200 g
-
roomkwark60 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
room, elk type (van koemelk)30 g
Infos nut. par 6 porties
Calories
3053.3 kcal /
12774.8 kJ
Protides
103.4 g
Lipides
233.7 g
Glucides
153.9 g
Fibre
22.7 g
Graisses saturées
133.8 g
Sodium
8036.8 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Glutenvrij bakken
12 Recettes
Benelux
Benelux