Appareils et accessoires
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Prép. 35min
Total 5h
4 glazen
Ingrédients
Garnalencanapés
-
water180 g
-
melk70 g
-
suiker30 g
-
verse gist verkruimeld10 g
-
bloem, type 00500 g
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten50 g
-
zout10 g
Garnalenmousse
-
gekookte garnalen150 g
-
vers geperst citroensap1 tl
-
roomkaas100 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Bosbessenaperitief
-
blauwe bessen250 g
-
suiker1 el
-
vers geperst citroensap1 el
-
350 g schuimwijnProsecco wijn350 g
-
ijsblokjes naar smaak
Niveau
facile
Infos nut. par 4 glazen
Sodium
5888 mg
Protides
100.2 g
Calories
14469 kJ /
3458.2 kcal
Lipides
95.2 g
Fibre
22.3 g
Graisses saturées
30.3 g
Glucides
484.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
140 jaar Vorwerk
16 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Margarita van komkommer en chilipeper
Pas d’évaluation
Mango-kokos lekkernij
Pas d’évaluation
Halloween pompoentaart
4h
Rode ogen gevulde eieren
Pas d’évaluation
Kalfszwezerik met lente-uien
Pas d’évaluation
Peren in rode wijn
5h
Lichtblauw gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2h
Lamsspiesjes
Pas d’évaluation
Lamslende met roze pepersaus
45min
Yoghurtijs met mango
12h
Mediterraans Rozemarijnbrood
1h 55min