Appareils et accessoires
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Prép. 35min
Total 5h
4 glazen
Ingrédients
Garnalencanapés
-
water180 g
-
melk70 g
-
suiker30 g
-
verse gist verkruimeld10 g
-
bloem, type 00500 g
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten50 g
-
zout10 g
Garnalenmousse
-
gekookte garnalen150 g
-
vers geperst citroensap1 tl
-
roomkaas100 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Bosbessenaperitief
-
blauwe bessen250 g
-
suiker1 el
-
vers geperst citroensap1 el
-
350 g schuimwijnProsecco wijn350 g
-
ijsblokjes naar smaak
Niveau
facile
Infos nut. par 4 glazen
Sodium
5888 mg
Protides
100.2 g
Calories
14469 kJ /
3458.2 kcal
Lipides
95.2 g
Fibre
22.3 g
Graisses saturées
30.3 g
Glucides
484.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
140 jaar Vorwerk
16 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Pas d’évaluation
Hugo spritz
25h 10min
Margarita van komkommer en chilipeper
Pas d’évaluation
Mango-kokos lekkernij
Pas d’évaluation
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14h 20min
Pavlova-toren met gemengde bessen
5h 30min
Kokos en karamel cheesecake
Pas d’évaluation
Peren in rode wijn
5h
Asperges en prosciutto cannoli
Pas d’évaluation
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Pas d’évaluation
Vanilleroomijs
12h