Appareils et accessoires
Zeevruchtennat met champagne
Prép. 30min
Total 1h 5min
4 porties
Ingrédients
-
sjalotten40 g
-
300 g mousserende witte wijnChampagne300 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 g
-
gekookte garnalen gepeld300 g
-
sint-jakobsschelpen12
-
bloem25 g
-
room, elk type (van koemelk)250 g
-
verse tijm alleen de naaldjes1 takje
-
gemalen cayennepeper1 snuifje
-
zout aanpassen aan de smaak2 - 3 snuifjes
-
gemalen peper2 - 3 snuifjes
-
citroensap
-
bladerdeeg (ca. 230 g) (zie tip)1
-
ei losgeklopt1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
2010.3 mg
Protides
43.3 g
Calories
5306.5 kJ /
1275 kcal
Lipides
3.3 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
57.3 g
Glucides
65.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
140 jaar Vorwerk
16 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Pas d’évaluation
Tempé
48h
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1h
Glühwein
15min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Zalm met venkel
40min
Risottata met kip en champignons
40min
Brusselse Wafels
1h
Waterzooi van Kip
1h
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30h
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min