Appareils et accessoires
Druiven en cava trifle
Prép. 30min
Total 4h 30min
8 porties
Ingrédients
-
gelatineblaadjes5
Cava room
-
room, 35% vet koud (zie tip)300 g
-
poedersuiker30 g
-
mousserende witte wijn type Cava170 g
-
citroensap10 g
-
suiker30 g
-
eierdooiers3
Gelei
-
water80 g
-
suiker70 g
-
Pacharan of andere sleep ruimlikeur130 g
Coulis van bramen en druiven
-
braambessen diepgevroren60 g
-
druiven70 g
-
suiker70 g
-
citroensap20 g
Meringue
-
eiwit1
-
mousserende witte wijn type Cava40 g
-
suiker100 g
Montage
-
lange vingers (boudoirs) in stukken6 - 8
-
druiven wit of rood (pitloos)190 g
-
braambessen vers of bevroren, ontdooid60 g
-
4 el gemengde granen, ontbijt, knapperigwafelrollen verkruimeld4
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
44.1 mg
Protides
5 g
Calories
1799 kJ /
430 kcal
Lipides
16.2 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
9.1 g
Glucides
64.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
140 jaar Vorwerk
16 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Express Aardbeien Dessert
5min
Pistache Shake met Witte Chocolade
Pas d’évaluation
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Pas d’évaluation
Glutenvrije appel- en citroentaart
1h 30min
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Pas d’évaluation
Hugo spritz
25h 10min
Maanzaadslakken
Pas d’évaluation
Kweeperentaart
50min
Lams- en Quinoastoofpot
Pas d’évaluation
Peren op Sinaasappelsiroop
Pas d’évaluation
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Pas d’évaluation