Appareils et accessoires
Druiven en cava trifle
Prép. 30min
Total 4h 30min
8 porties
Ingrédients
-
gelatineblaadjes5
Cava room
-
room, 35% vet koud (zie tip)300 g
-
poedersuiker30 g
-
mousserende witte wijn type Cava170 g
-
citroensap10 g
-
suiker30 g
-
eierdooiers3
Gelei
-
water80 g
-
suiker70 g
-
Pacharan of andere sleep ruimlikeur130 g
Coulis van bramen en druiven
-
braambessen diepgevroren60 g
-
druiven70 g
-
suiker70 g
-
citroensap20 g
Meringue
-
eiwit1
-
mousserende witte wijn type Cava40 g
-
suiker100 g
Montage
-
lange vingers (boudoirs) in stukken6 - 8
-
druiven wit of rood (pitloos)190 g
-
braambessen vers of bevroren, ontdooid60 g
-
4 el gemengde granen, ontbijt, knapperigwafelrollen verkruimeld4
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
44.1 mg
Protides
5 g
Calories
1799 kJ /
430 kcal
Lipides
16.2 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
9.1 g
Glucides
64.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
140 jaar Vorwerk
16 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Pas d’évaluation
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Pas d’évaluation
Chocolade-Sinaasappel Posset
5h 40min
Vegan Burgers
Pas d’évaluation
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Pas d’évaluation
Gegrilde zeevruchten plank
Pas d’évaluation
Vegan pudding
15min
Vegan jus
40min
Muntthee
25min
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Pas d’évaluation
Kaneelrolletjes met glazuur
2h 30min