Appareils et accessoires
Tarbot in champagnesaus
Prép. 15min
Total 40min
6 porties
Ingrédients
Basmatirijst
-
water1300 g
-
zout1 - 1 ½ tl
-
olijfolie30 g
-
basmati rijst300 g
Tarbot in champagnesaus
-
sjalotten gehalveerd40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden100 g
-
visbouillon in poeder1 el
-
water100 g
-
170 g mousserende witte wijnChampagne170 g
-
tarbotfilets (ongeveer 150 g per stuk)6
-
zout aanpassen aan de smaak2 snuifjes
-
gemalen peper aanpassen aan de smaak4 snuifjes
-
room, elk type (van koemelk)3 el
-
eierdooiers5
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1177.9 mg
Protides
71.2 g
Calories
3449.7 kJ /
824.5 kcal
Lipides
36.8 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
15.4 g
Glucides
42.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
140 jaar Vorwerk
16 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Moelleux
Pas d’évaluation
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Pas d’évaluation
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Pas d’évaluation
Pizza met parmaham en walnoten
Pas d’évaluation
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Pas d’évaluation
Krokante Onsen Eieren met Kool
Pas d’évaluation
Taco's met Groenten en Kidneybonen
30min
Vegan pudding
15min
Tarte Tatin
2h
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Pas d’évaluation
IJs van Mango en Passievrucht
12h
Lams- en Quinoastoofpot
Pas d’évaluation