Appareils et accessoires
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
Prép. 10min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
Batter
-
eggs4
-
milk200 g
-
plain flour130 g
-
sea salt1 pinch
White sauce
-
Gruyère cheese cut into pieces40 g
-
unsalted butter15 g
-
plain flour20 g
-
milk150 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Pancake
-
unsalted butter1 tbsp
-
ham, shaved4 slices
-
asparagus blanched, halved legthways (see Tips)1 bunch
-
fresh chives finely chopped, to garnish3 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1037.8 mg
Protides
25.5 g
Calories
1773.3 kJ /
423.8 kcal
Lipides
19.7 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
9.9 g
Glucides
35.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday
68 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Salmon with Grapefruit Quinoa
Pas d’évaluation
Zoodles with Broccoli Pesto
30min
Margarita
5min
Beetroot and horseradish relish
50min
Dutch Baby Pancake
20min
Croque Madame
45min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20min
Artichoke Fettuccine Alfredo
Pas d’évaluation
Spaghetti Muffins
55min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6h 15min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45min