Appareils et accessoires
Velouté met Marokkaanse smaken
Prép. 10min
Total 35min
4 portie
Ingrédients
-
sjalotten in tweeën gesneden45 g
-
olijfolie20 g
-
tuinbonen, diepvries450 g
-
courgette in blokjes gesneden200 g
-
tomaten in blokjes gesneden200 g
-
water600 g
-
verse munt5 bladeren
-
verse koriander5 bladeren
-
gemalen komijn2 tl
-
zout aan te passen aan de smaak1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
8.5 g
Calories
652 kJ /
157 kcal
Lipides
6.8 g
Fibre
9.3 g
Glucides
16 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ramadan
20 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Pas d’évaluation
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Pas d’évaluation
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Pas d’évaluation
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Pas d’évaluation
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Pas d’évaluation
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Pas d’évaluation
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Pas d’évaluation
Vegetarische bruine rijst
40min
Champignon en feta strudel met spinazie
1h 45min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15min
Vegetarische chili
35min
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min