Appareils et accessoires
Velouté met Marokkaanse smaken
Prép. 10min
Total 35min
4 portie
Ingrédients
-
sjalotten in tweeën gesneden45 g
-
olijfolie20 g
-
tuinbonen, diepvries450 g
-
courgette in blokjes gesneden200 g
-
tomaten in blokjes gesneden200 g
-
water600 g
-
verse munt5 bladeren
-
verse koriander5 bladeren
-
gemalen komijn2 tl
-
zout aan te passen aan de smaak1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
8.5 g
Calories
652 kJ /
157 kcal
Lipides
6.8 g
Fibre
9.3 g
Glucides
16 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ramadan
20 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40min
Butter Chicken
1h
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Pas d’évaluation
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Pas d’évaluation
Veggie regenboog pizza
Pas d’évaluation
Graubünden gerstsoep
Pas d’évaluation
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Pas d’évaluation
Quiche met Ricotta en Paprika
Pas d’évaluation
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Pas d’évaluation
Aromatische kipcurry
1h
Pompoensoep met room
35min