Appareils et accessoires
Marinated peppers
Prép. 15min
Total 55min
6 portions
Ingrédients
-
water500 g
-
mixed peppers (e.g. red, green, yellow, orange)700 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
white wine vinegar35 g
-
3 pinches ground pepperground cumin1 tsp
-
salt3 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
1.5 g
Calories
490 kJ /
117 kcal
Lipides
9 g
Fibre
3.6 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Low Carb Cheese Dinner Rolls
1 Std. 10 Min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 Min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 Std.
Slow Cooked Beets
40 Min
Split Pea Soup
2 Std. 10 Min
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1 Std. 45 Min
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
1 Std. 35 Min
Steamed Meatballs
30 Min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 Std. 20 Min
Easy Coddled Eggs
35 Min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.