Appareils et accessoires
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
Prép. 15min
Total 1h 35min
8 portions
Ingrédients
-
pork loin (approx. 1360 g)1
-
bacon, cured, smoked, sliced225 g
-
salt to season, to taste
-
black pepper, ground to season, to taste
-
white wine340 g
-
red onions sliced into rings2
-
apples cored and sliced into rings2
-
bay leaves, dried3
-
rosemary, fresh3 sprigs
-
Parmesan cheese cubed85 g
-
white pepper, ground2 tsp
-
Dijon mustard1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
365.2 mg
Protides
10.9 g
Calories
1100.6 kJ /
263 kcal
Lipides
16 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
6.2 g
Glucides
11.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Stoneware Baking Essentials
19 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Warming Turmeric and Ginger Drink
10 min
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1 godz.
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
2 godz.
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2 godz.
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 godz. 55 min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min
Colored Eggs
40 min
Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing
2 godz. 5 min
Tunisian Beef Ribs
4 godz. 55 min
Steamed Pepper Chicken
1 godz. 45 min
Hong Kong Style Roasted Pork Belly
9 godz. 15 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min