Versions compatibles
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
75
g apple unpeeled, cored, cut into
wedges to fit through feeder tube - 325 g zucchini unpeeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube, deseeded
- 400 g carrot peeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube
Sauce
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 60 g walnuts
- 40 g leek
- 35 g olive oil
- 200 g broccoli, cut into florets
- 1 tsp sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 40 g dry white wine
- 90 g water
- ¼ tsp Vegetable stock paste
- 2 garlic cloves, unpeeled
- ½ tsp nutmeg
- 80 g pouring (whipping) cream
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3214.2 kJ / 768.2 kcal
- Protides
- 19.9 g
- Glucides
- 47 g
- Lipides
- 58.5 g
- Graisses saturées
- 17.1 g
- Fibre
- 13.5 g
- Sodium
- 1518.3 mg
Recettes alternatives
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, TM6)
15 min
Apple tart (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30 dk
Scallops and prawns with XO butter
50min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 dk
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Mashed potatoes for two (peeler)
30 dk
Freeform basic bread
1 godz. 35 min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Mushroom and kale risotto
55 min