Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g zalmfilet, vers, ontveld in 1 stuk, 12-15 cm lang
- 2 tl fijn zeezout
- water om schoon te maken
- 10 g nori vel, in stukken gesneden (ongeveer 5 cm)
- water om de vacuümzak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
-
30
g vers geperst citroensap (ca. ½ citroen) (zie Tip)
ou 1 afgestreken tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder) - 2000 g koud water om het koken te stoppen
- 20 g kaviaar (zwart)
- 50 g framboos
- 50 g aalbes
- 10 g microgreens
- 1 tl zeezoutvlokken
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 812.4 kJ / 194.2 kcal
- Protides
- 18.3 g
- Glucides
- 2.5 g
- Lipides
- 12 g
- Graisses saturées
- 2.8 g
- Fibre
- 1.1 g
- Sodium
- 1202.4 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Hollandaisesaus
15min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
Pas d’évaluation
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Pas d’évaluation
Oost-Europese brunch
Pas d’évaluation
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Pas d’évaluation
Gefermenteerde rode uien
96 Std.
Crème anglaise
15min
Karamel parfait
Pas d’évaluation
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 Min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min