Appareils et accessoires
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Prép. 15min
Total 20min
4 portie
Ingrédients
-
rode bieten klein, geschild (zie tip)300 g
-
courgette in stukken gesneden (5 cm lang)250 g
-
verse mozzarella uitgelekt (nettogewicht)250 g
-
extra vergine olijfolie om te besprenkelen
-
zeezout
-
zwarte peper, vers gemalen
-
basilicumblad, vers versnipperd
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
40 mg
Protides
3.9 g
Calories
284 kJ /
67.9 kcal
Lipides
5.1 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
1.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cutter+
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Pas d’évaluation
Snackflix Board
Pas d’évaluation
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Pas d’évaluation
Mojito
5min
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Pas d’évaluation
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Pas d’évaluation
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Pas d’évaluation
Sangria met Frambozen en Basilicum
40min
Pasta met crème van pistache
30min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min